Kulunut viikko oli aika kiireinen. Töissä oli tosin rauhallista maanantain ja tiistain muslimien pyhäpäivien vuoksi, mutta iltamenoja oli lähes joka illalle. Maanantaina itsenäisyyspäivän juhlat, keskiviikkona koulun joulujuhla, torstaina ystävien läksiäiset ja perjantaina toisen ystävän järjestämät joulunalusbileet. Viimeiset tosin jäivät väliin kun miehelle iski päänsärky ja itseänikin väsytti. Nyt viikonloppuna ollaan otettu rauhallisesti, vedetty henkeä ja kerätty voimia. On ollut ihana olla tekemättä melkein mitään koko viikonloppuna!<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Korjauslistalla seuraavana on jääkaappi, mutta en ole jaksanut vielä edes ajatella soittavani talonmiehelle. Uusi rumba heti pesukoneshow'n jälkeen ei houkuttele yhtään. Ongelma on oven fuskaava tiiviste, joka laskee kylmät harakoille. Jääkaappi ei siis ole sisältä kunnolla kylmä, mutta kyljet hohkaavat lämpöä kun kone yrittää jäähdyttää. Toistaiseksi ratkaisu ongelmaan on ollut painava laatikko, jonka olemme asettaneet jääkaapin oven eteen, jotta ovi pysyisi kunnolla kiinni. Hiukan epäkäytännöllistä siis, ja kunhan tähän väliaikaisratkaisuun kyllästyy, niin on varmaan otettava itseään niskasta kiinni ja soitettava talonmiehelle.

 

Vaihdoin pöydille viikonloppuna punaiset liinat muistuttamaan joulun lähestymisestä. Ostin myös marketista pari hassua joulukoristetta, jotka ajattelin ripustaa ikkunoihin. Pihan palmuun on joku ripustanut jouluvalot. Kaupungillakin näkee jonkin verran joulukoristeita. Kyllä se joulu tännekin tulee.

 

Ps. Torvi toimii taas, joten nyt ajelemme ympäri kaupunkia iloisesti tööttäillen!