Ei tullut voittoa Suomelle. Ehkä niiden pitää keksiä jotain uutta ensi vuonna. Mutta finaalipaikka oli tietysti sinänsä hyvä sijoitus.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Euroviisujen lisäksi viikonloppu on mennyt mm. tenniksenpeluun merkeissä. Treenasimme opettajan kanssa sekä eilen että tänään. Tennistuntien pituutta on lisätty niin, että pelaamme nyt 1,5 tuntia kerrallaan. Aktiivista peliaikaa tulee tosin vain 45 min per naama, sillä pelaamme miehen kanssa vuorotellen 15 min pätkissä. Hiki kyllä virtaa tauoista huolimatta, mutta sehän kuuluu asiaan. Kämmenlyönti sujuu jo melko mukavasti, rystylyönnissä on vielä harjoittelemista, ja oikeaoppista syöttöä olemme vasta alkaneet opetella. Mukavaa silti huomata, että kehitystä tapahtuu, ja pelaaminen on sitä mukavampaa, mitä paremmin homman hallitsee.

 

Viikonloppurutiineihimme kuuluu yleensä myös ulkona istuskelu, mutta tänä viikonloppuna se jäi jostain syystä väliin. Valittelin muistaakseni joskus alussa sitä, että asumme pohjakerroksessa, eikä puutarhakaan ole kummoinen. Asunto on kuitenkin osoittautunut hyväksi, koska siitä sentään pääsee suoraan takapihalle, toisin kuin ylemmistä kerroksista, eikä se takapihan epäsiisteyskään enää häiritse. Hankimme muoviset puutarhatuolit, jotka aina tilaisuuden tullen nostamme pihalle, otamme kirjat mukaan ja menemme ulos lukemaan ja ottamaan aurinkoa.

 

Eilen olimme myös hash-juoksussa pitkästä aikaa. Tänään olen yrittänyt ottaa vähän rennommin, sillä edessä on rankka viikko. Tulevana perjantaina on D-day eli se paljonpuhuttu kevätkonsertti. Tällä hetkellä tuntuu siltä, että homma on melko hyvin hanskassa, mutta tottakai monenlaista puuhaa on vielä ennenkuin perjantai koittaa. Olen toistaiseksi rauhallisella mielellä, mutta odotan tosi kovasti, että konsertti olisi ohi, koska olen jo niin kyllästynyt kaikkeen harjoitteluun ja säätämiseen (varmaan oppilaatkin jo ovat).

Muutakin pientä ekstraa on tällä viikolla luvassa, iltamenoja ja muuta. Torstai on periaatteessa vapaapäivä (Democracy day), jolloin meillä ei ole opetusta, mutta kylläkin opettajien koulutuspäivä. En tiedä, onko hyvä vai huono juttu konsertin kannalta, että edellinen päivä on vapaata, mutta ehkä sillä ei ole niin paljon merkitystä. Maanantaille ja tiistaille sekä perjantaiaamulle on varattu paljon harjoitusaikaa, jotta saadaan äänentoisto pelaamaan ja lapset tottuvat lavalla olemiseen.

Pitäkää peukkuja!