Sadekauden alkaminen on palauttanut mieliin, että makuuhuoneen ikkuna falskaa niin, että sateella vesi tulee sisälle. Sukat kastuu ja märkä laattalattia on petollisen liukas. Olen käynyt nyt kolme (3) kertaa huomauttamassa asiasta huoltomiehille, ja yhä vain kestää asian korjaus. Tavallaan ovat olleet ripeämpiä.

Noin muuten tuntuu siltä, että alan pitkästä aikaa palata elävien kirjoihin. Sao Tomelta saakka vaivanneet vatsaongelmat saatiin lopulta taltutettua antibioottikuurilla (ainakin näin toivon), mutta kuuri meinasi nujertaa minut. Onneksi kuuri loppui eilen, ja jo tänään on ollut paljon virkeämpi päivä.

Sekä salsa- että tennisharrastus voivat hyvin. Tennis alkaa lopultakin sujua edes sinnepäin, joten siitä on tullut entistäkin mukavampaa. Pisti taas ajattelemaan kun joku joskus kysyi mieheltä, että pelasimmeko tennistä kotimaassammekin. Hän sanoi siihen, että emme, kun siellä se on enemmänkin rikkaiden harrastus. Siihen tämä kysyjä vain totesi, että usko tai älä, mutta niin se on täällä Nigeriassakin...

Tukka vain lyhenee. Heti kun niskakarvat vähänkin pitenevät, niin kuumuus saa menemään kampaajan käsittelyyn. Kävin taas tällä viikolla siistimässä pehkoani.

Että sellaista täällä.