Ja se tietää ainakin kahta asiaa.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ensimmäinen on se, että töitä lisää joulujuhlaohjelman suunnittelu ja toteutus. Ideat alkavat pikkuhiljaa olla kasassa, ja vaativimpia ohjelmanumeroita ollaan jo alettu harjoitella. Ensi viikolla olisi tarkoitus pyöräyttää taas pari projektia käyntiin.

 

Toinen asia on se, että rikollisuus täällä lisääntyy huomattavasti marras-joulukuussa, koska ihmisten täytyy hankkia varoja joululahjojen hankkimiseen. Tämä tarkoittaa autoryöstöjä ja jopa kotiin murtautumisia. En ole kovin huolissani siitä, että joku tunkeutuisi asuntoomme, mutta silti on vähän ikävä yhteensattuma että joudun olemaan täällä yksin pari viikkoa miehen lähtiessä New Yorkiin. Hyvä puoli nigerialaisissa ryöstöissä on se, että ryöstöjen uhreille ei yleensä koidu fyysistä vahinkoa, jos he ovat yhteistyöhaluisia. Ryöstäjät ovat nimittäin kiinnostuneita etupäässä rahasta ja tavarasta, ei niinkään ihmisten vahingoittamisesta.

Ps. Kyllä Suomen uutiset ovat tännekin kantautuneet. Ainakin CNN uutisoi näkyvästi, ja muuten olen seurannut tapahtunutta tiiviisti netin kautta. Aivan kamala juttu.