Viikko ei alkanut kovin lupaavasti. Tänä aamuna töihin mennessä oli taivaalla niin uhkaavan näköisiä pilviä, että päivälle suunnitellut ensimmäiset lavaharjoitukset päätettiin peruuttaa. Esiintymislavahan on nimittäin ulkona koulun pihalla, koska koululla ei ole mitään niin isoa sisätilaa, missä koko koulun tilaisuuksia voitaisiin järjestää. Emme uskaltaneet lähteä viemään soittimia ja äänentoistolaitteita ulos, kun näytti siltä, että taivas voi aueta millä hetkellä hyvänsä.

Lopulta sadetta ei kuitenkaan tullut, ja pilvinen ja viileä päivä olisi ollut aivan loistava ulkona harjoitteluun. Mutta minkäs teet. En jaksanut kuitenkaan ottaa tuosta lisähuolta kantaakseni, varsinkin kun päätöksen harjoitusten perumisesta teki rehtori enkä minä. Toivoa sopii että huomenna päästään ulos harjoittelemaan, muuten alkaa ehkä hiukan jo pinna kiristyä. Eihän tosin esiintymislavaakaan vielä ole pystytetty, vaikka sen piti alunperin olla valmiina jo viime viikon torstaina... Ihmettelen omaa rauhallisuuttani (vielä toistaiseksi). Ehkä täällä asuminen kehittää ihmiselle lehmän hermot.

Eli tällä hetkellä yksi hartaimmista toiveistani on, että luvassa on kuiva viikko, ja että varsinkaan perjantai-iltana ei sataisi. Pahimmassa tapauksessa koko konserttia joudutaan lykkäämään, ja sitä ei kyllä toivo kukaan, ehkä kaikkein vähiten minä.