Tänään on ollut tehokas päivä, ja monta asiaa matkaa silmällä pitäen on mennyt pykälän verran eteenpäin. Parasta oli se, että töistä palatessani postilaatikossa odotti passi, johon oli liimattu viisumi Nigeriaan. En tarvitsekaan jäädä yksin tänne miehen lähtiessä matkaan. Huolehdin siis (taas) ihan turhaan.

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Muutenkin olimme tehokkaita. Huusholliin on julistettu poikkeustila, mikä tarkoittaa sitä, että pakkaaminen ja asunnon tyhjentäminen on nyt toden teolla käynnissä. Monta täyttä laatikkoa siirtyi tänään varastoon, ja syytä tehokkuuteen onkin, sillä muutamme asunnosta pois perjantaina. Nyt on siis kolme iltaa ja yksi kokonainen päivä tehokasta työaikaa, sillä perjantain olen ottanut vapaata töistä.

 

Tämän illan saldo oli vaatekaapin tyhjennys (melkein kokonaan), ja ehdin myös aloittaa keittiön kaappien tyhjentämisen. Mies tyhjensi kirjahyllyt ja kantoi kirjalaatikot varastoon. Pesimme kaksi koneellista pyykkiä. Tavoitteena olisi saada kaikki pakattua torstaihin mennessä, jotta perjantaina voisi keskittyä asunnon siivoamiseen. Vuokralaiset muuttavat asuntoon ensi viikon alussa.

 

Tuntuu hyvältä tehdä jotain konkreettista. Tällaista puuhatessa ei ehdi niin hermoilemaankaan J