Helmikuu hujahti ohi äkkiä. Lähiviikotkin menevät varmaan nopeasti, sillä kaikenlaista mukavaa on tiedossa. Jo parin viikon päässä siintää pääsiäisloma. Sen jälkeen ollaankin jo huhtikuussa, jolloin saadaan vieraita (miehen vanhemmat). Toukokuu on varmaan kiireistä töissä koulun päätöskonsertin tiimoilta, ja sitten onkin jo kesä...<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Pari viikkoa sitten valittelin kurjasta hashista. Tänään oli sitten taas aivan unelma-hash. Kiva paikka, mukava reitti, vain vähän ylimääräistä häsläystä, uusia ja vanhoja tuttuja, sekä hyvää ruokaa (ja kerrankin sitä oli riittävästi). Tultiin juuri kotiin, ja nyt on käyty suihkussa ja pesty hash-pölyt pois, ja voi vain loikoilla sohvalla ja nauttia siitä tiedosta että viikonloppua on jäljellä vielä kokonainen vuorokausi. Aktiivinen päivä (tennistunti+hash) taisi tosin imeä mehut pois aika tehokkaasti, joten siirtynen pian unten maille.

 

Harmattan-kausi jatkuu yhä, vaikka sen pitäisi kuulemma olla jo ohi helmikuun loppuun mennessä. Ilmaston lämpeneminenkö on tähänkin syynä; niin ainakin jotkut väittävät. Kuulemma pitäisi olla tyytyväinen harmattaniin, sillä sen ansiosta aurinko ei porota niin kuumasti kuin muuten. Tänään oli kyllä tosi kuuma päivä, ja varsinkin hashin juoksuryhmällä oli hikiset oltavat. Nestettä kuluu hash-päivän aikana useita litroja.

 

Mutta nyt nukkumaan. Huomenna tiedossa lisää tennistä sekä sosialisointia.