Appivanhemmat lähtivät eilen illalla. Oli tosi mukavaa saada vieraita, ja huoleni heidän tylsistymisestään oli turha. Ehkä pikemminkin uuvutimme heidät retuuttamalla heitä paikasta toiseen, ja he olivat varmaan ihan tyytyväisiä että olimme päivät töissä ja he saivat vetää hiukan henkeä.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Vierailu vei kyllä voimat itseltäkin. Tuli kuitenkin puuhattua paljon kaikenlaista ja istuttua iltaisin myöhään juttelemassa. Nyt väsyttää, ja olimmekin suunnitelleet rauhallista viikonloppua. Suunnitelmiin tuli kuitenkin muutos, kun menin lupautumaan huomisaamuna yhteen äänitysprojektiin työkaverin kanssa. Tarkoitus on soittaa taustoja pariin biisiin hänen tekemälleen levylle; viulun lainasin koululta. Ajankohta ei ehkä ollut paras mahdollinen, mutta en voinut mitenkään kieltäytyä, varsinkin kun tämä kollegani on ollut valtavan iso apu opettajanurallani. (Hän on oikeastaan kouluavustaja luonnontieteissä, mutta intohimoinen musiikinharrastaja.)

 

Toivottavasti äänitykset menevät putkeen, ja sen jälkeen on pitkästä aikaa tennistunti. Tennistunnin jälkeen makaisin mieluiten sohvalla loppuviikonlopun, mutta tavoista poiketen oli pakko ottaa pari työjuttua kotiin viikonlopuksi, joten ihan veteläksi ei varmaan voi heittäytyä.

 

Minusta oli jännittävää kuulla, mitä appivanhemmat sanoisivat elostamme täällä. Luulen kyllä että he saivat ihan positiivisen vaikutelman ja viihtyivät täällä. He valittelivat kyllä kovasti kuumuutta, mikä oli ehkä vähän yllättävää, varsinkin kun nyt sadekauden alettua ei edes ole niin kuuma kuin muutama viikko sitten. Ehkä olemme itse jo niin tottuneet paikallisiin lämpötiloihin, ettei siihen enää kiinnitä huomiota.

Tämä oli ensimmäinen vierailu kotipuolesta, mutta toivottavasti ei viimeinen. On aina mukavaa, jos on jotain mitä odottaa niinkuin nyt oli pääsiäisloma ja tämä vierailu. Seuraava välietappi on varmaan koulun loppuminen kesäkuun puolessavälissä. Siihen onkin enää pari kuukautta.

Ps. Appivanhemmat toivat mukanaan ison kasan "ylellisyystarvikkeita" kuten näkkileipää, hapankorppuja, kahvia ja suklaata. Nami nami...