Nyt sitä ollaan onnellisesti aviossa, ja "häämatkakin" nurkan takana! Lähtö on maanantaiaamuna eli ylihuomenna, eikä vieläkään jännitä sanottavasti. Luulen että rauhallisuuteni johtuu siitä, etten vieläkään ole tainnut oikein tajuta että mitä tässä on oikein tekemässä. Saa nähdä joko huomenna rupeaa hermostuttamaan, ja tuleeko viimeisenä yönä vielä uni silmään.

Matkasuunnitelma on seuraavanlainen: kukonlaulun aikaan ylös ja lentokentälle, josta on lento Amsterdamiin ja siellä muutaman tunnin odottelu (ehkä ehdimme käymään kaupungilla?) ja siitä lento suoraan Abujaan, johon saavumme illalla. Miehen työnantajan pitäisi olla lentokentällä vastassa, ja hotellihuonekin heidän on ollut määrä hommata meille. Sen enempää emme tulevasta ohjelmasta sitten tiedäkään.

Tänään alettiin pakata (taas) eli täyttää matkalaukkuja lopulliseen lähtökuntoon. Ihan hyvältä näyttää toistaiseksi, tosin muutama pari kenkiä on kateissa. Pelkään kuitenkin että huomenna tulee se tavallinen tilanne, että tavaraa onkin liikaa. No kai siitä jotenkin selvitään ja toivottavasti päästään hyvin matkaan. Seuraavan kerran kirjoittelenkin sitten varmaan Nigeriasta! Pitäkää peukkuja että kaikki sujuu hyvin. Eiköhän jännityskin iske viimeistään maanantaina.