Kylläpä päivät ovat alkaneet rientää. Viikon päästä olen toivottavasti jo Isossa Omenassa! <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ensi viikolla on jotain erityistä tiedossa melkein joka illalle. Maanantaina on tosin vain tavallinen salsa. Tiistaina koulun jälkeen menen muutamien luokkien kanssa yhteen kauppakeskukseen laulamaan joululauluja. Torstaina menen suurlähetystölle itsenäisyyspäivän juhliin. Minut on lisäksi nakitettu säestämään yhtä kuoroa tähän tilaisuuteen, joten näitä harjoitellaan keskiviikkona (salsan lisäksi). Ohjelmistoon kuuluvat Suomen ja Nigerian kansallislaulut. Perjantai-iltana on sitten oman koulumme joulujuhla, ja lauantai-iltana lähden Ameriikkaan.

 

Olimme pari viikkoa sitten Belgian suurlähetystöllä vastaavanlaisessa kansallispäivän vietossa. Siellä oli paljon diplomaatteja, muita tärkeitä ihmisiä ja tavallisia belgialaisia. Meidät oli kutsuttu sen vuoksi, että tunnemme yhden ihmisen Belgian lähetystöltä. Juhlat olivat lähettilään residenssin puutarhassa. Siellä oli ruokaa, juomaa ja musiikkia. Emme tunteneet kovin monta ihmistä, mutta oli ihan jännää päästä katsomaan millaista tuollaisissa kokkareissa on. Harmi että mies ei pääse Suomi-juhliin.