Meistä on lopultakin tullut auton omistajia. Ikioma peugeot seisoo pihassa, mutta sitä ei kyllä vielä ole otettu käyttöön. Syynä on pari paperihommaa, jotka pitää hoitaa ennen kuin uskaltaudumme miehen kanssa rattiin. Autonkuljettajan kanssa on oltu liikkeellä kaksi kertaa: hän ajoi auton vanhalta omistajalta meille, sekä eilen käytiin tankkaamassa. Bensa maksaa alle 50 senttiä litralta!

 <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Kotiapulainen tekee meistä laiskoja. Maanantaisen pyhäpäivän takia hänen käyntiensä välissä oli kokonaista 5 päivää, ja meikäläiset elivät kuin pellossa. Ruokaakaan ei oikein jaksettu laittaa. Onneksi tänään oli taas kotiapulaispäivä, ja tulimme töistä puhtaaseen kotiin ja valmiille ruualle. Oi tätä autuutta.

 

Oli sata muutakin asiaa, joista halusin kirjoittaa, mutta nyt ne eivät yhtäkkiä enää muistu mieleen. Alkaa tulla väsy. Pitänee kömpiä ylös sohvalta ja etsiä jotain siistiä vaatetta huomiseksi töihin. On joku vanhempaintapaaminen taas, eli tulee pitkä päivä. Onneksi on tällä kertaa vain nelipäiväinen työviikko ja ensi viikollakin on vain 2 pv normaalia opetusta.