Tänään on viimeinen työpäivä. Eikä pelkästään viimeinen ennen kesälomaa tai viimeinen ennen uuteen työpaikkaan siirtymistä, vaan viimeinen. Toistaiseksi. En tiedä, milloin ja missä tulen seuraavan kerran olemaan töissä. Vähän kummaa.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Ensi yö on viimeinen, jonka nukun omassa sängyssäni. Huomenna on muutto, ja sen jälkeen olemme evakossa/lomalla Nigeriaan lähtöön saakka. Nigeriassakaan ei ole asuntoa odottamassa, vaan hotellihuone. Uusi koti etsitään sitten paikan päälle saavuttua.

 

Pakkaaminen on sujunut ihan hyvin, ja ehdimme varmaan saada muuttokuorman ulos huomenna. Kropassa alkaa kyllä tuntua jo väsymys, ja odotan kovasti sitä kun saa lauantaina vaihtaa maisemaa ja nollata tilanteen. Aion seuraavien 10 päivän ajan ainakin yrittää olla ajattelematta Nigeriaa ja keskittyä ihan muihin asioihin...

 

Tarkoituksena olisi nimittäin vaihtaa siviilisäätyä vielä ennen kuin lähdemme Afrikkaan. Jotkut ovat kyselleet, pitääkö meidän mennä naimisiin Nigeriaan lähdön vuoksi. Ei pidä, tai ainakaan se ei ole naimisiinmenon syy. Avioparina matkaan lähteminen voi epäilemättä helpottaa monia käytännön asioita, mutta häät olivat kuitenkin suunnitelmissa jo ennen kuin tiesimme Afrikkaan lähdöstä. Itse asiassa saimme lykkäystä lähtöön sen vuoksi, että hääpäivä oli jo lyöty lukkoon ja valmistelut pitkällä. Jos häitä ei olisi ollut, miehen työrupeama Afrikassa olisi alkanut ehkä jo toukokuussa. Saimme siis näin pari kuukautta lisää valmisteluaikaa, ja se on kyllä ollut hyvästä.

 

Nigeriasta tulee sitten häämatkamme. Eipä joka tyttö voikaan kehuskella olleensa Nigeriassa häämatkalla... Myöhemmin tätä varmaan muistelee jännittävänä ja tapahtumarikkaana kesänä.

 

Yritän ehtiä vielä kirjoittamaan ennen lähtöä, mutta jos en ehdi, niin lähtöpäivä on siis maanantai 30.7. Älkää myöskään huolestuko, jos Nigeriasta ei heti kuulu mitään. Enhän tiedä milloin pääsen siellä nettiin.