Eilisen työpäivän päätteeksi miestä kohtasi parkkipaikalla ikävä yllätys: auton pölykapselit olivat tiessään. Siitä seurasi pitkä rumba parkkipaikan vartijoiden ja monen monen muun kiinnostuneen läsnäollessa (mikä tahansa onnettomuus tai muu välikohtaus täällä kerää kymmenittäin yleisöä). Ja niinhän siinä oli käynyt, että autosta oli viety pölykapselit vartioidulla parkkipaikalla keskellä kirkasta päivää. Ensin vartijat olivat epäluuloisesti kyselleet, että olivatko kapselit ihan varmasti hävinneet juuri sen päivän aikana, kunnes olivat lopulta joutuneet myöntämään, että myös eräs toinen auton omistaja oli joutunut samanlaisen varkauden uhriksi samana päivänä.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Tänään selvisi, että eilisen päivän aikana olivat pölykapselit hävinneet peräti kuudesta tuolle parkkipaikalle pysäköidystä autosta. Kaikki autot olivat Peugeot-merkkisiä. Myyntiinhän ne varmasti menevät, ei kai kukaan tarvitse tuollaista määrää pölykapseleita omaan käyttöön. Uskomattominta tässä tosiaan oli se, että vorojen onnistui kähveltää kapselit niin monesta autosta keskellä kirkasta päivää noin 20 vartijan läsnäollessa. Tapauksesta on syntynyt työpaikalla iso haloo, ja vartijafirma uhkaa saada potkut.

 

Tämä oli ensimmäinen kerta täällä, kun meille sattui jotain tämäntyyppistä ikävää. Onneksi nyt ei kuitenkaan ollut kysymys tuon isommasta asiasta, vaikka harmittaahan se ja kustannuksiakin tulee.